• Corporate eCoachPro

  We accelerate behavioral change by Technology Enhanced Coaching

  Bedrijfsleven

  Bent u voor uw medewerkers op zoek naar versnelde gedragsontwikkeling met een duurzaam resultaat en een hoge ROI? Wij helpen u echt impact te hebben op het gedrag van uw mensen. Lees verder

  Zorg en Welzijn

  Werkt u in de welzijnssector en wilt u weten hoe uw organisatie uw cliënten en patiënten beter kan ondersteunen met behulp van e-health, blended zorg of online therapie? Lees hier meer over ons label: eCarePro

  Onderwijs

  Bent u werkzaam in het onderwijs en wilt u beter aansluiten bij de belevingswereld van uw studenten? Verhoog het studierendement met online communicatie en e-begeleiding. Lees hier meer over ons label: eCollegePro

Wat kunnen we voor uw organisatie betekenen?

Online executive coaching

Blended executive coaching

Wilt u uw topmanagers individuele ondersteuning bieden op juist die momenten waarop zij dit het meeste nodig hebben? Wij leveren begeleiding die aangepast wordt op de drukke agenda's van uw executives en daarmee perfect aansluit op hun persoonlijke en professionele behoeftes.

Leiderschap ontwikkeling

Leiderschap ontwikkeling

Investeert u veel in leiderschapsprogramma's waarbij u streeft naar een maximaal rendement? Wij ontwerpen samen met u programma's die aantoonbaar effect sorteren (meten = weten) bij uw leidinggevenden en het gewenste gedrag (performance) bevordert op de werkvloer.

Young High Potentials programs

Young High Potentials

Wilt u uw jonge talenten in huis houden en ze op een innovatieve manier stimuleren in hun professionele ontwikkeling? Voor deze groep jonge talenten ontwerpen wij online interactieve ontwikkelprogramma’s die ze in staat stellen continue professioneel te groeien.

Medewerkers betrokkenheid

Consultancy en advies

Bent u van mening dat uw strategie duidelijk en goed is, maar dat de uitdaging in de uitvoering op de werkvloer zit? Wij ondersteunen u bij de vertaling naar zichtbaar gedrag bij uw mensen.

Continous People Development

Continuous People Development

Wilt u naast uw top 10% een nog veel groter deel van uw medewerkers ondersteunen in hun professionele ontwikkeling? Met onze technologie en professionele (online) coaches is dit mogelijk.

Cultuur verandering

Masterclass Online Coaching

Werkt u met (interne) coaches, mentoren of begeleiders? Wij trainen uw mensen om op een eigentijdse manier uw medewerkers beter te ondersteunen via online begeleiding.

Een greep uit de projecten voor onze klanten

SHV

SHV

Leadership development

Aanvullend op een internationaal leiderschapsprogramma van Nyenrode zijn 20 managers uit 10 verschillende landen gecoacht in vijf verschillende talen. Zo bleef het leiderschapsprogramma "on top of mind" en was er impact in de dagelijkse context.

Ministerie van Veiligheid en Justitie

Ministerie van Veiligheid en Justitie

Professionaliseren interne coachpool

De deelnemers van de interne coachpool zijn bijgeschoold tot 'Certified eCoaches' level I. Hierdoor kunnen de interne coaches onafhankelijk van de eigen standplaats, dwars door het hele Ministerie heen, medewerkers betere begeleiding bieden bij hun ontwikkelingsvraagstukken.

KBC

KBC

Executive coaching

Top executies (c-suite level) worden op individuele aanvraag blended gecoacht. De blended aanpak wordt aangevuld met f-2-f gesprekken. Het gehele coaching proces wordt op maat aangeboden. Deze flexibele aanpak maakt dat we in staat zijn de professionele groei bij deze groep effectief in te passen in het drukke werkschema.

Royal Bam

Royal Bam

Young High Potentials

In deze case neemt een grote groep van ‘high potentials’ van BAM in hun eerste of tweede functie na hun traineeship deel aan het programma. Het programma biedt de mogelijkheid aan deze jonge talenten hun ontwikkel doelen aan te pakken en direct op de werkvloer te ontwikkelen. Dit gebeurt in de context van de BAM strategie en BAM waarden.

Essent

Essent

Continuous people development

Vanuit de filosofie van Essent 'Enable People Excellence' worden Essent leidinggevenden ondersteund in hun dagelijkse professionele ontwikkeling. Met behulp van technology enhanced coaching bieden wij ondersteuning hen te laten excelleren en te groeien binnen Essent in lijn met de voorkeursgedragingen die zijn vastgesteld binnen Essent.

A.S.R.

A.S.R.

Incompany training voor loopbaan-professionals

De 24 interne medewerkers van ASR, werkzaam als coaches, loopbaan- en mobiliteitsadviseurs plus HR-professionals, kiezen voor professionalisering. Zij werden opgeleid om zelf intern online begeleiding in te zetten bij mobiliteitsvraagstukken en carrièreplanningsdoeleinden.

ING

ING

Managerial coachingskills

70 managers van ING participeerden voor een periode van 14 weken in een online coaching programma gericht op de ontwikkeling van coachend leiderschap. Deze coaching vond plaats in een onderzoeksprogramma. De medewerkers van deze managers werden via 360-graden feedback betrokken bij deze trajecten. De NPS score van de managers was 83%.

Hogeschool van Amsterdam

Hogeschool van Amsterdam

Vergroten van engagement

Om zowel docenten als studenten beter te laten communiceren binnen studie- stage- en afstudeerbegeleiding, hebben wij een online platform ontwikkeld waarbinnen deze communicatie en online begeleiding optimaal vorm gegeven kan worden: www.pluform.com/onderwijs. Pluform wordt bij de HvA al door meer dan 800 studenten en docenten gebruikt.

Allianz

Allianz

Medewerkers tevredenheid

Managers worden begeleid en gecoacht in het kader van ontwikkel doelen die zijn geformuleerd o.b.n een wereldwijd medewerkerstevredenheid onderzoek. De doelstellingen worden vertaald naar concreet nieuw gedrag. E-coaching is de manier deze ontwikkeling te realiseren in de dagelijkse context.

Academische onderbouwing

Alles wat wij doen is gebaseerd op het door ons ontwikkelde gedragsmodel en methode voor versnelde gedragsontwikkeling. Met deze aanpak kunt u de ROI op uw investering op het gebied van professionele groei van uw mensen significant vergroten.

Uw uitdaging

Uw uitdaging

Steeds weer constateren we dat er al een schat aan waardevolle informatie beschikbaar is over gedrag en de competenties van uw medewerkers.

 • De gedragscomponent van de strategie is al bekend
 • Ontwikkelplannen en voorkeursgedrag is ook bekend

De uitdaging zit in het realiseren van dit gedrag op grote schaal. Wij borduren voort op al het waardevolle werk wat er al is gedaan en zorgen voor de laatste stap: de realisatie.

De wetenschap

Psychologisch onderzoek is duidelijk over de manier waarop mensen nieuw gedrag en competenties ontwikkelen. Toch sluiten de meeste interventies (training-, coaching-, en scholingsprogramma's) niet voldoende aan op deze randvoorwaarden. Hierdoor ligt de “transfer of training” naar de praktijk gemiddel slechts rond de 20%. 

De natuurlijke manier waarop mensen professioneel groeien heeft de volgende kenmerken:

 • Professionele ontwikkeling dient plaats te vinden in de dagelijkse context
 • Professionele ontwikkeling dient continue en in kleine concrete stappen te gebeuren
 • Professionele ontwikkeling dient optimaal ondersteund te worden 
De wetenschap


Onze werkwijze ABC model

Onze werkwijze

Onze academisch onderbouwde methode zorgt ervoor dat u professionele ontwikkeling in uw organisatie op een hoger plan kunt tillen.

 • Definieer concrete gedrags- en ontwikkeldoelstellingen die in lijn zijn met uw strategie
 • Faciliteer het realiseren van deze doelstellingen op de werkvloer 
 • Volg, meet en evalueer continu de voortgang

Het ABC-model ondersteunt uw medewerkers en managers bij het bereiken van hun en uw doelen.Het resultaat

Door technologie te combineren met persoonlijke begeleiding  in de dagelijkse context, bent u in staat om werkelijke duurzame gedragsveranderingen te realiseren. Tevens zal dit versneld kunnen plaatsvinden omdat uw mensen een steilere leercurve doormaken.  

Het resultaat
 • Wat zeggen onze klanten?

  Bartel Puelinckx client of eCoachPro

  Performance coaching

  Het was een plezier en verrijking om een e-coach te hebben voor zowel mijn professionele- als persoonlijke ontwikkeling. Mijn coach wist steeds hoe ze je iets kan leren en heeft hierin een positieve en motiverende aanpak. Coaching via verschillende kanalen (online platform, app en telefoon) heeft coaching on the job voor mij mogelijk gemaakt. Hierdoor kon ik wat ik leerde meteen in praktijk brengen.

  Eemke Euverman-Schaeffer- Manager Digital Presence & Delivery bij Essent (RWE/ Innogy)

 • Wat zeggen onze klanten?


  Frank Demonie
  Chief Technology Officer KBC

  Bekijk hiernaast zijn video of lees hier zijn blog.

  Executive coaching

 • Wat zeggen onze klanten?

  Leo Bloem client van eCoachPro

  Performance coaching

  In de afgelopen maanden heeft de coach mij gecoacht op mijn persoonlijke ontwikkeldoelstellingen en ik ervaar duidelijke verbeteringen, zowel op persoonlijk als zakelijk gebied. De coach luistert, reflecteert, daagt uit en motiveert op een zeer positieve, ondersteunende manier. De moderne e-coaching aanpak stelde mij in staat de coaching in mijn drukke agenda te integreren, door een mix van zelfstandig werken en samenwerken met de coach op een persoonlijke manier in het e-coach platform. Als je een drukke agenda hebt en tegelijkertijd wil werken aan je persoonlijk groei dan beveel ik het werken met eCoachPro van harte aan!

  Leo Bloem - Team lead Product Design bij Allianz Benelux

 • Wat zeggen onze klanten?

  Leo Bloem client van eCoachPro

  Performance coaching

  Vanuit mijn linguïstische en literaire achtergrond werd ik getriggerd door het concept van coaching via het geschreven woord. E-coaching is voor mij als coachee een zeer krachtige tool geweest. Het biedt een aantal praktische voordelen, zoals de onafhankelijkheid van tijd en plaats en laat net dat nu zijn wat ik er persoonlijk zo krachtig aan vind. Je doet beroep op je coach op het moment dat jij dat nodig acht; je kan meteen je zorg, je doelstelling “van je afschrijven". Je hoeft niet te wachten op een formele afspraak. Praktisch gezien zit alles in een systeem zodat je er later ook kan naar teruggrijpen. De kracht van het geschreven woord!

  Brigitte Balling- Head of Mobility & Employability booster ING

 • Wat zeggen onze klanten?

  Leo Bloem client van eCoachPro

  Leiderschapscoaching

  Mijn coach heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn eigen gedrag en hoe ik mijn handelen beter kan laten aansluiten bij de behoeften van mijn collega’s. Door soms alleen maar te vragen: en wat wil je met dat gedrag bereiken? Zorgt de coach ervoor dat je je bewust wordt van de impact die jouw eigen gedrag heeft op anderen. Nog steeds schiet die vraag me regelmatig te binnen als ik in een overleg zit en kan ik ervoor zorgen dat ik mijn standpunt op de juiste wijze overbreng. De begeleiding op afstand heb ik als zeer plezierig ervaren, omdat ik op elk moment mijn vragen kon stellen aan mijn coach. In een wereld waar er al voldoende afspraken in de agenda staan, ideaal!

  Finfola Planting- Voorzitter Ondernemingsraad Allianz Nederland Groep

 • Wat zeggen onze klanten?

  Leo Bloem client van eCoachPro

  Performance coaching

  Ik heb de coaching met de eCoachPro coach ervaren als persoonlijk, effectief en leuk. De coach was oprecht betrokken en geïnteresseerd, soms confronterend. In drukke tijden was zij voldoende aanwezig om mij gefocust te houden op mijn coach doelen, toch wist zij de juiste balans en afstand te bewaren wanneer mijn werk te veeleisend werd. Voor mijn gevoel was de coach altijd beschikbaar via het juiste kanaal dat de beste fit had met dat moment (Pluform.com, WhatsApp of telefoon). De online coaching aanpak creëerde direct toegevoegde waarde in uitdagende situaties.

  David Bel - Manager Organizational Management bij Allianz Benelux

 • Wat zeggen onze klanten?

  Leo Bloem client van eCoachPro

  Persoonlijke effectiviteit

  Via het platform van eCoachPro volg ik een e-coaching traject. Dit is een zeer prettige manier van coachen omdat je zelf kunt aangeven waar je op dat moment behoefte aan hebt. Het voordeel van de online schriftelijke manier vind ik dat je kunt schrijven wanneer je maar wilt, je kunt alles teruglezen en de feedback van de coach meerdere keren doornemen, daardoor blijft het een continu proces. Je hoeft niet te wachten tot de volgende afspraak, je hebt meerdere contactmomenten naar behoefte.

  Ireen Rodenburg- Financieel administratief medewerkster bij WSG Woonstichting Geertruidenberg

 • Wat zeggen onze klanten?

  Bartel Puelinckx client of eCoachPro

  Executive coaching

  Ik heb genoten en beveel van harte de e-coaching sessies aan die ik had met mijn coach. Deze was zeer professioneel en kundig en was in staat mij meer comfortabel te maken in mijn dagelijkse uitdagingen als Senior Manager.

  Bartel Puelinckx - Chief Executive Officer bij KBC Securities

 • Wat zeggen onze klanten?

  Georges Anthoon client of eCoachPro

  Online Masterclass E-coaching - International edition

  Hoewel enigszins sceptisch bij de start, heb ik heel veel geleerd en ben ik zeer tevreden. Deze training is een "must do" voor de moderne coach in een digitale wereld met veel contact op afstand. Het voegt veel toe aan F2F coaching. Het programma dekte volledig mijn verwachtingen en er was een goede balans tussen de theorie en praktijk.

  Georges Anthoon - Executive business coach (Belgium)

 • Wat zeggen onze klanten?

  Nadia Connell client of eCoachPro

  Online Masterclass E-coaching - International edition

  Ik kreeg de kans de Masterclass e-coaching te volgen; ik kan er alleen maar goed over spreken. De toepassing is zo veel krachtiger dan je op voorhand kunt voorstellen totdat je het echt doet! Ik ben niet eens een coach en ik vond de training fantastisch. Ik ben een assistent professor op de universiteit en zocht naar een betere manier om mijn studenten online te engageren. Ook zocht ik manieren om deze methode toe te passen in het onderwijs en in mijn onderzoek. Ik beveel deze opleiding aan iedereen aan die regelmatig online met mensen communiceert. Iedereen kan hier voordeel uit halen!

  Nadine M. Connell - Assistant Professor of Criminology UT Dallas (USA)

 • Wat zeggen onze klanten?

  Choon Neo Siow client of eCoachPro

  Online Masterclass E-coaching - International edition

  Als je denkt dat het lezen van het boek e-coaching voldoende is, dan heb je het mis. Door het volgen van de online training met een kleine groep en een betrokken trainer, doe je nieuwe inzichten op en daag je bestaande overtuigingen uit waarvan je niet eens wist dat je ze had. En ondanks dat ik de training online heb gevolgd was de trainer super enthousiasmerend en motiverend. De trainer was zeer effectief in het overdragen van de kennis en in het engageren van haar publiek. Ze gaf ook zeer waardevolle feedback. Het ontwerp van deze training is precies goed.

  Choon-Neo Siow - Managing Director, Training and Performance Enhancement FedEx Express (Singapore)

 • Wat zeggen onze klanten?

  Choon Neo Siow client of eCoachPro

  Performance coaching

  Mijn coach heeft mij begeleid in het behalen van mijn ontwikkel-doelstellingen en het was een geweldige reis. De coach was enthousiast, betrokken en toegewijd om mij te helpen mijn doelen te halen. Door het stellen van de juiste vragen hielp ze mij echt verder. De online vorm van coaching heb ik als erg prettig ervaren. We hielden nauw contact met elkaar via het platform Pluform, telefoon en sms. Ik heb echt ervaren dat deze aanpak mijn ontwikkelproces versnelde. Ik kan een eCoach van eCoachPro zeker aanbevelen en zal in de toekomst ook weer voor deze coach kiezen!

  Thomas Strikwerda - Manager Marketing Activatie bij Essent (RWE/ Innogy)

 • Wat zeggen onze klanten?

  Choon Neo Siow client of eCoachPro

  Leiderschap ontwikkeling: Leidinggeven in de VUCA wereld

  Ik heb eerdere ervaringen met coaching sec in persoon. Deze vorm van coaching, waarbij er een mix wordt gevonden met opdrachten maken en aanvullen, schrijven en sms, geeft een gevoel van haast een doorlopende coach bij je. De gesprekken via Zoom zijn hyper persoonlijk. Het geheel maakt dit voor mij coaching tot de 3e macht. Het heeft mij in korte tijd geholpen aan een paar mooi inzichten en een goede manier om deze ook in te laten slijten.

  Ronald Politie

Blijf op de hoogte

 • De toekomst van duurzame ontwikkeling: blended coaching

  Het bedrijfsleven investeert in zijn mensen. Dat is een gegeven. Professionele ontwikkeling staat hoog op de agenda van organisaties. Volgens onderzoek van Technavio zal de markt voor soft-skilltraining tot 2020 met 10% per jaar groeien (omzet 2015: 15 miljard dollar). Ook de coachingsmarkt blijft groeien volgens de Internationale Coach Federatie (ICF). Tussen 2011 en 2015 is de markt 6% gegroeid. Volgens de 2016 ICF Global Coaching Study zijn de totale inkomsten van aan coaching gerelateerde diensten 2,4 miljard dollar wereldwijd. 

  Lees meer...
 • Succesvol coachen op afstand en toch heel nabij

  “De coachmethode van eCoachPro wordt door steeds meer organisaties omarmd, mede door de succesvolle resultaten die er mee behaald worden. In onze vorige blog kwam een cliënt aan het woord, deze keer een interview met een van onze Associate coaches.

  Esmeralda Korteweg kreeg voor haar laatste traject van de klant een 10 (Meetinstrument de Coaching Monitor van de NOBCO) voor haar werk als e-coach! Iets waar we trots op zijn.  

  Lees meer...
 • Het verhaal van de CTO van KBC over echte gedragsverandering.

  Vorig jaar tijdens mijn jaarlijks functioneringsgesprek kreeg ik te horen dat ik enkele ontwikkelpunten had. Mij werd aangeraden hier met een professionele coach aan te gaan werken. Niet lang hierna kreeg ik vanuit HR de vraag of ik mee wilde doen aan een pilot met een innovatieve coachmethode. Had ik een keuze? ;-)  Mijn eerste reactie was dat ik zou doen wat er van mij gevraagd werd om de ontwikkelpunten die in mijn functioneringsgesprek naar boven kwamen aan te pakken.

  Lees meer...

Neem contact op

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier: contactformulier

 

Of neem contact op met commercieel directeur Marc Coenen voor de mogelijkheden binnen uw organisatie


Marc Coenen

Commercial Director
+31 6 15 45 73 05
coenen@ecoachpro.org

Marc Coenen eCoachPro

Onze vestigingen

eCoachPro Nederland

NEDERLAND
eCoachPro
Tivolistraat 50
5017 HR Tilburg

eCoachPro Belgie

BELGIE
eCoachPro
Vaartstraat 59 (bus 4)
1000 Brussel

eCoachPro Spanje

SPANJE
eCoachPro
Avda. Ricardo Soriano 72
Edif. Golden B.1a Planta
29601 Marbella, Málaga