Coaching 

Individuele (executive) coaching  

Om individuele medewerkers en leidinggevenden persoonlijk en effectief te begeleiden maken wij gebruik van onze eigen zeer succesvolle methodiek. Hierbij combineren wij coaching met online begeleiding waardoor onze trajecten op relatief korte termijn duurzame resultaten opleveren. Bent u op zoek naar:

 • persoonlijke coaching: begeleiding bij een specifiek ontwikkelingsvraagstuk?
 • executive/ leadership coaching: begeleiding bij leiderschapsontwikkeling? 

Afhankelijk van uw behoefte en drukke agenda kunt u kiezen uit verschillende coachtrajecten. Heeft u interesse in een traject voor uzelf of uw medewerkers? Download deze folder: Individuele Coaching met meer achtergrondinformatie of neem direct contact met ons op voor een persoonlijk advies.

eCP Executive Coaching

Duurzame resultaten in slechts enkele weken

Onze aanpak is gebaseerd op het 'Accelerated Behavioral Change Model' (ABC-model). Dit 3 fasenmodel onderscheidt zich door zijn versnellende en activerende karakter. Andere voordelen zijn o.a. dat de begeleiding grotendeels plaats- en tijdonafhankelijk, kostenbesparend is en laagdrempelig aangeboden wordt en plaatsvindt in een beveiligde online werkomgeving. Lees hier meer over: Onze werkwijze

Gecertificeerde e-coaches

Coaching is een professie en e-coaching een specialisatie. eCoachPro heeft daarom eigen gecertificeerde e-coaches. Onze coaches hebben de specifieke vaardigheden en ervaringen die nodig zijn om u deskundig en adequaat te begeleiden tijdens uw e-coaching traject. Bekijk hier het overzicht van onze e-coaches: Certified eCoaches.

eCP Register eCoaching web
assess

Team- en organisatiecoaching  

Naast individuele coaching bieden wij begeleiding bij het omturnen van teams met suboptimale resultaten tot 'high performing' teams. Tevens bieden wij ondersteuning bij re-organisaties en change trajecten in de vorm van organisatiecoaching. 

 • Wat zeggen onze klanten?


  Frank Demonie
  Chief Technology Officer KBC

  Bekijk hiernaast zijn video of lees hier zijn blog.

  Executive coaching

 • Wat zeggen onze klanten?

  Leo Bloem client van eCoachPro

  Leiderschapscoaching

  Kennis gemaakt met e-coaching via een e-coachingstraject. Hoewel de methodiek van e-coaching aanvankelijk wat onwennig kan lijken, is dit een effectieve manier gebleken. Bijzonder hoe je snel een band kunt opbouwen via een schermpje. Ik heb mijn coach leren kennen als een vakvrouw die zeer goed in staat is te luisteren en verdiepingsvragen te stellen. Daarbij is zij bereid om zichzelf kwetsbaar op te stellen. Om op die wijze coaching te mogen ontvangen is bijzonder prettig.

  Bas de Ruiter Teamchef Basisteam Oude Maas bij de Nationale Politie

 • Wat zeggen onze klanten?

  Ignacio client of eCoachPro

  Leiderschapscoaching

  Hartelijk bedankt Macarena, voor deze verrijkende reis! Het is mooi om te zien hoe effectief de methode was die je in onze coachings hebt toegepast. Het zal me altijd bij blijven hoe het noteren van mijn gedachtes het mogelijk maakt om deze opnieuw te beleven en op die manier oplossingen te vinden. Nogmaals bedankt; nu heb ik de plattegrond en het kompas voor de rest van mijn reis!

  Ignacio Gerona - Logistiek Manager bij Euroports

 • Wat zeggen onze klanten?

  Marianne Valks client van eCoachPro

  Leiderschapscoaching

  E-coaching bleek voor mij een zeer effectieve manier van coachen. Zittend aan mijn eigen keukentafel of tussen de vergaderingen op kantoor door, het was allemaal mogelijk. In combinatie met de warme en enthousiaste persoonlijkheid van mijn coach heeft het beter gewerkt dan face-to-face-coaching. Daarnaast was er absoluut geen ontsnapping mogelijk. Met een andere methode en frequente herinneringen moest ik hard werken aan mijn doelen. Ik vond het vooral leuk dat mijn coach verschillende soorten leren combineerde (van Harvard studies tot instructievideo's) en dat allemaal op verschillende soorten niveaus!

  Marianne Valks plv Districtchef bij de Nationale Politie

 • Wat zeggen onze klanten?

  Bartel Puelinckx client of eCoachPro

  Performance coaching

  Het was een plezier en verrijking om een e-coach te hebben voor zowel mijn professionele- als persoonlijke ontwikkeling. Mijn coach wist steeds hoe ze je iets kan leren en heeft hierin een positieve en motiverende aanpak. Coaching via verschillende kanalen (online platform, app en telefoon) heeft coaching on the job voor mij mogelijk gemaakt. Hierdoor kon ik wat ik leerde meteen in praktijk brengen.

  Eemke Euverman-Schaeffer- Manager Digital Presence & Delivery bij Essent (RWE/ Innogy)

 • Wat zeggen onze klanten?

  Leo Bloem client van eCoachPro

  Performance coaching

  In de afgelopen maanden heeft de coach mij gecoacht op mijn persoonlijke ontwikkeldoelstellingen en ik ervaar duidelijke verbeteringen zowel op persoonlijk als zakelijk gebied. De coach luistert, reflecteert, daagt uit en motiveert op een zeer positieve, ondersteunende manier. De moderne e-Coaching aanpak stelde mij in staat de coaching in mijn drukke agenda te integreren, door een mix van zelfstandig werken en samenwerken met de coach op een persoonlijke manier in het e-coach platform. Als je een drukke agenda hebt en tegelijkertijd wil werken aan je persoonlijk groei dan beveel ik het werken met eCoachPro van harte aan!

  Leo Bloem - Team lead Product Design bij Allianz Benelux

 • Wat zeggen onze klanten?

  Leo Bloem client van eCoachPro

  Performance coaching

  Ik heb de coaching met de eCoachPro coach ervaren als persoonlijk, effectief en leuk. De coach was oprecht betrokken en geïnteresseerd, soms confronterend. In drukke tijden was zij voldoende aanwezig mij gefocust te houden op mijn coach doelen, toch wist zij de juiste balans te bewaren en afstand wanneer mijn werk te veeleisend werd. Voor mijn gevoel was de coach altijd beschikbaar via het juiste kanaal dat de beste fit had met dat moment (Pluform.com, WhatsApp of telefoon). De online coaching aanpak creëerde direct toegevoegde waarde in uitdagende situaties.

  David Bel - Manager Organizational Management bij Allianz Benelux

 • Wat zeggen onze klanten?

  Leo Bloem client van eCoachPro

  Leiderschapscoaching

  Mijn coach heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn eigen gedrag en hoe ik mijn handelen beter kan laten aansluiten bij de behoeften van mijn collega’s. Door soms alleen maar te vragen: en wat wil je met dat gedrag bereiken? Zorgt de coach ervoor dat je je bewust wordt van de impact die jouw eigen gedrag heeft op anderen. Nog steeds schiet die vraag me regelmatig te binnen als ik in een overleg zit en kan ik ervoor zorgen dat ik mijn standpunt op de juiste wijze overbreng. De begeleiding op afstand heb ik als zeer plezierig ervaren, omdat ik op elk moment mijn vragen kon stellen aan mijn coach. In een wereld waar er al voldoende afspraken in de agenda staan, ideaal!

  Finfola Planting- Voorzitter Ondernemingsraad Allianz Nederland Groep

 • Wat zeggen onze klanten?

  Leo Bloem client van eCoachPro

  Persoonlijke effectiviteit

  Via het platform van eCoachPro volg ik een e-coaching traject. Dit is een zeer prettige manier van coachen omdat je zelf kunt aangeven waar je op dat moment behoefte aan hebt. Het voordeel van de online schriftelijke manier vind ik dat je kunt schrijven wanneer je maar wilt, je kunt alles teruglezen en de feedback van de coach meerdere keren doornemen, daardoor blijft het een continu proces. Je hoeft niet te wachten tot de volgende afspraak, je hebt meerdere contactmomenten naar behoefte.

  Ireen Rodenburg- Financieel administratief medewerkster bij WSG Woonstichting Geertruidenberg

 • Wat zeggen onze klanten?

  Bartel Puelinckx client of eCoachPro

  Executive coaching

  Ik heb genoten en beveel van harte de e-coaching sessies aan die ik had met mijn coach. Deze was zeer professioneel en kundig en was in staat mij meer comfortabel te maken in mijn dagelijkse uitdagingen als Senior Manager.

  Bartel Puelinckx - Chief Executive Officer bij KBC Securities

 • Wat zeggen onze klanten?

  Choon Neo Siow client of eCoachPro

  Performance coaching

  Mijn coach heeft mij begeleid in het behalen van mijn ontwikkel-doelstellingen en het was een geweldige reis. De coach was enthousiast, betrokken en toegewijd om mij te helpen mijn doelen te halen. Door het stellen van de juiste vragen hielp ze mij echt verder. De online vorm van coaching heb ik als erg prettig ervaren. We hielden nauw contact met elkaar via het platform Pluform, telefoon en sms. Ik heb echt ervaren dat deze aanpak mijn ontwikkelproces versnelde. Ik kan een eCoach van eCoachPro zeker aanbevelen en zal in de toekomst ook weer voor deze coach kiezen!

  Thomas Strikwerda - Manager Marketing Activatie bij Essent (RWE/ Innogy)

Neem contact op

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier: contactformulier

 

Bel ons:

+31 13 85 07 546


E-mail:

Contactformulier 

Of neem contact op met commercieel directeur Marc Coenen voor de mogelijkheden binnen uw organisatie


Marc Coenen

Commercial Director
+31 6 15 45 73 05
coenen@ecoachpro.org

Marc Coenen eCoachPro

Onze vestigingen

eCoachPro Nederland

NEDERLAND
eCoachPro
Stationsstraat 24-01
5038 ED Tilburg

eCoachPro Belgie

BELGIE
eCoachPro
Vaartstraat 59 (bus 4)
1000 Brussel

eCoachPro Spanje

SPANJE
eCoachPro
Avda. Ricardo Soriano 72
Edif. Golden B.1a Planta
29601 Marbella, Málaga