Scholing  

Incompany en open programma's 

Online begeleiden is een vak waar extra communicatie- en cognitieve vaardigheden voor nodig zijn. Om deze reden bieden wij diverse (bij)scholingsmogelijkheden voor professionele begeleiders zoals (interne) coaches, trainers, mentoren, supervisoren, loopbaan-, mobiliteits-, re-integratie-, en HR-adviseurs. Meer weten?

eCollegePro Home BijscholingWEB

Masterclass E-coaching voor Professioneel Begeleiders

Dit scholingsprogramma is o.a. voor coaches, loopbaanadviseurs, HR(D) professionals, re-integratie, mobiliteits- of employability adviseurs, counselors, mentoren & supervisors. Bent u op zoek naar uitbreiding van uw begeleidingsvaardigheden en geïnteresseerd in de mogelijkheden van e-begeleiding? Dan is deze Masterclass interessant voor u. Deze Masterclass kan resulteren in het ontvangen van het keurmerk ‘Certified eCoach level I’. Lees hier meer: Masterclass I.

Specialisatie: E-coaching voor ervaren Coaches

Deze specialisatie bestaat uit Masterclass I en een aanvullende Masterclass. Tijdens deze Specialisatie gaat u aan de slag met meerdere proeftrajecten en in interactie met de andere deelnemers (o.a. middels intervisie) doet u ervaring op als e-begeleider en legt u een stevige basis voor uw eigen stijl op het gebied van e-coaching zodat u meteen aan de slag kunt. Dit scholingsprogramma kan resulteren in het ontvangen van het keurmerk ‘Certified eCoach II’. Lees hier meer: Specialisatie

eCP Masterclass
eCoachPro Inspiration

Online Masterclass E-coaching (International edition) 

Are you looking to enhance your guidance skills and are you interested in the basic principles of e-coaching and how you can apply them within your own personal method of guidance? Then this Masterclass for e-coaching is just what you need! E-coaching is an extended online training programme (with trainer) to elaborate on the approach and skills that you have already learned and practiced. Read more: Online international Masterclass.

Incompany maatwerk

Bovenstaande scholingsmogelijkheden bieden wij ook op maat in de vorm van een incompany (met of zonder certificering). Heeft uw organisatie een eigen coachpoule of eigen opleidingsfaciliteiten en wilt u een module of training op het gebied van e-coaching gaan opnemen in uw aanbod? Wij kunnen u hierbij van dienst zijn.

eCP Inspiration

 • Wat zeggen onze klanten?

  Luc Limere client of eCoachPro

  Masterclass E-coaching voor Professionals

  In de laatste 15 jaren heb ik in vele vormen gecoacht. Ik was ervan overtuigd dat ik in dezelfde ruimte of op zijn minst iemand moest kunnen horen of zien (Skype of telefoon) om goed te kunnen coachen. Voor de training was ik dan ook zeer sceptisch. Na een lang gesprek met de trainer besloot ik ervoor te gaan. De trainers hebben geleverd wat ze beloofden. De training is zeer goed gestructureerd, met een solide basis vanuit een academisch onderbouwde aanpak en een goed geschreven boek. Als je als coach op zoek bent naar een meer "agile" en bevrijdende manier om je coaching talenten te ontwikkelen, ga er dan voor.

  Luc Limère - Executive Coach & Founder Limère & Partners

 • Wat zeggen onze klanten?

  Nadia Connell client of eCoachPro

  Online Masterclass E-coaching - International edition

  Ik kreeg de kans de Masterclass e-coaching te volgen; ik kan er alleen maar goed over spreken. De toepassing is zo veel krachtiger dan je op voorhand kunt voorstellen totdat je het echt doet! Ik ben niet eens een coach en ik vond de training fantastisch. Ik ben een assistent professor op de universiteit en zocht naar een betere manier om mijn studenten online te engageren. Ook zocht ik manieren om deze methode toe te passen in het onderwijs en in mijn onderzoek. Ik beveel deze opleiding aan iedereen aan die regelmatig online met mensen communiceert. Iedereen kan hier voordeel uit halen!

  Nadine M. Connell - Assistant Professor of Criminology UT Dallas (USA)

 • Wat zeggen onze klanten?

  Choon Neo Siow client of eCoachPro

  Online Masterclass E-coaching - International edition

  Als je denkt dat het lezen van het boek eCoaching voldoende is, dan heb je het mis. Door het volgen van de online training met een kleine groep en een betrokken trainer, doe je nieuwe inzichten op en daag je bestaande overtuigingen uit waarvan je niet eens wist dat je ze had. En ondanks dat ik de training online heb gevolgd was de trainer super enthousiasmerend en motiverend. De trainer was zeer effectief in het overdragen van de kennis en in het engageren van haar publiek. Ze gaf ook zeer waardevolle feedback. Het ontwerp van deze training is precies goed.

  Choon-Neo Siow - Managing Director, Training and Performance Enhancement FedEx Express (Singapore)

 • Wat zeggen onze klanten?

  Roman Chudoba client of eCoachPro

  Online Masterclass E-coaching - International edition

  Door de Masterclass heb ik nieuwe inzichten opgedaan over de werkelijke toegevoegde waarde van "text based" coaching. Daar bovenop heb ik waardevolle inzichten opgedaan over het schrijven van reguliere e-mails en een nieuw perspectief gekregen op mijn F2F coaching vaardigheden.

  Roman Chudoba - Executive Coach & Member of the Board EMCC Czech Republic

 • Wat zeggen onze klanten?

  Michiel van Buuren client van eCoachPro

  Masterclass Ecoaching voor Professionals

  Voor mij is eCoachPro een doorbraak geweest in mijn coaching praktijk. Ik heb me gerealiseerd dat ik, door het toepassen van deze aanpak (tekst based coaching), een veel intensere relatie met mijn klanten kan realiseren. Dit komt door regelmatiger contact en meer effectieve reflectie in het algemeen. Deze methode maakt het ook mogelijk tijd- en plaats ongebonden te werken. Ik ben ervan overtuigd dat deze manier van coaching de toekomst is.

  Michiel van Buuren - Life coach & Founder LifeTravels

 • Wat zeggen onze klanten?

  Georges Anthoon client of eCoachPro

  Online Masterclass E-coaching - International edition

  Hoewel enigszins sceptisch bij de start, heb ik heel veel geleerd en ben ik zeer tevreden. Deze training is een "must do" voor de moderne coach in een digitale wereld met veel contact op afstand. Het voegt veel toe aan F2F coaching. Het programma dekte volledig mijn verwachtingen en er was een goede balans tussen de theorie en praktijk.

  Georges Anthoon - Executive business coach (Belgium)

 • Wat zeggen onze klanten?

  Sanne Buter klant van eCoachPro

  Masterclass E-coaching voor Psychologen

   Een goed georganiseerde masterclass met nuttige informatie en praktische opdrachten over e-coaching! Het delen van kennis en de gemaakte opdrachten met de andere kandidaten was leerzaam en voor mij onmisbaar voor een verdere carrière in e-coaching.

  Sanne Buter - Psycholoog & Onderzoek-, en projectmedewerker Adaptics

Neem contact op

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier: contactformulier

 

Bel ons:

+31 13 85 07 546


E-mail:

Contactformulier 

Of neem contact op met commercieel directeur Marc Coenen voor de mogelijkheden binnen uw organisatie


Marc Coenen

Commercial Director
+31 6 15 45 73 05
coenen@ecoachpro.org

Marc Coenen eCoachPro

Onze vestigingen

eCoachPro Nederland

NEDERLAND
eCoachPro
Stationsstraat 24-01
5038 ED Tilburg

eCoachPro Belgie

BELGIE
eCoachPro
Vaartstraat 59 (bus 4)
1000 Brussel

eCoachPro Spanje

SPANJE
eCoachPro
Avda. Ricardo Soriano 72
Edif. Golden B.1a Planta
29601 Marbella, Málaga