Over ons

Professionele groei als basis van uw succes

eCoachPro biedt coaching en leiderschapsontwikkeling van de hoogste kwaliteit met bewezen resultaten. Wij zijn experts in het realiseren van gedragsverandering en bieden op een innovatieve manier ondersteuning bij de professionele ontwikkeling van zowel individuele medewerkers als complete teams op alle niveau's binnen uw organisatie. Dit doen wij met:

 • 60 certified (executive) coaches, L&D-trainers en gedragswetenschappers,
 • coaching, training en consultancy in 20 verschillende talen,
 • al onze mensen hebben relevante academische graden en zijn aangesloten bij (internationale) beroepsorganisaties zoals ICF, EMCC, NOLCO, CTI, St!R, NIP, etc.

Onze mensen

 

Overzicht

 

Neem contact op

Stelt u zich eens voor dat al uw medewerkers geëngageerd zijn bij het realiseren van uw strategie.

Blijf op de hoogte

 • “Coaching op steroïden”: versneld én effectief

  Upgrade de klassieke manier van coaching met eigentijdse middelen

  Wanneer is coaching effectief? Kan het ook anders dan de standaard manier van langlopende trajecten met slechts 2 à 3-wekelijkse (fysieke) gesprekken tussen coach en coachee? Is sneller, korter en dichter op de bal mogelijk? Op een manier die beter past bij deze dynamische tijd? Wij denken van wel. Bij eCoachPro coachen wij dagelijks wereldwijd professionals op een blended wijze: flexibel, snel en doeltreffend. Met altijd als doel het tot stand brengen van een duurzame gedragsverandering. Een oproep om de traditionele beelden los te laten en nieuwe varianten van coaching te omarmen. Want het werkt!

  Lees meer...
 • "Mijn favoriete manier van coachen"

  Blogserie: werken voor, bij of met eCoachPro

  Binnen eCoachPro (eCP) coachen we professionals, delen we onze expertise op het vlak van online coaching en leiden we coaches op in onze methode. In deze serie laten we onze professionals en klanten aan het woord. Macarena Vergara, een van onze associates, trapt af. Naast online coach is ze sinds kort ook trainer. Onlangs verzorgde zij voor het eerst onze Internationale Masterclass e-coaching. Een interview over haar kennismaking met e-coaching, de manier waarop ze het toepast en haar nieuwe rol als trainer. "eCoachPro's aanpak van e-coaching heeft mijn aanwezigheid als coach veranderd, de manier waarop ik luister en hoe ik mijn volgende vraag het beste formuleer.”

  Lees meer...
 • Leidinggeven in crisistijd: de grenzen verleggen

  Flexibele, kortdurende online coaching voor leidinggevenden in crisissituaties

  Medewerkers uitrusten met de juiste leiderschapsstijlen en coördinatievaardigheden. En een gezamenlijke aanpak vinden in een complex en veranderlijk werklandschap. Dat was het doel toen we begonnen met coaching bij een grote NGO, actief in ruim 130 landen in voornamelijk conflictgebieden. Deelnemers werden gematcht aan een gecertificeerde coach en kregen 4 uur blended coaching. Coaching als ruimte voor zelfbewustzijn, reflectie en ontwikkeling van vaardigheden. "Soms is het moeilijk om iets te zien dat buiten ons eigen bedrijfsperspectief valt", stelt een van de deelnemers. "Het contact met een externe coach was nuttig om mijn grenzen te verleggen.”

  Lees meer...

Neem contact op

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier: contactformulier

 

Of neem contact op met commercieel directeur Marc Coenen voor de mogelijkheden binnen uw organisatie


Marc Coenen

Commercial Director
+31 6 15 45 73 05
coenen@ecoachpro.org

Marc Coenen eCoachPro

Onze vestigingen

eCoachPro Nederland

NEDERLAND
eCoachPro
Stationsstraat 24-01
5038 ED Tilburg

eCoachPro Belgie

BELGIE
eCoachPro
Vaartstraat 59 (bus 4)
1000 Brussel

eCoachPro Spanje

SPANJE
eCoachPro
Avda. Ricardo Soriano 72
Edif. Golden B.1a Planta
29601 Marbella, Málaga