Over ons

Professionele groei als basis van uw succes

eCoachPro biedt coaching en leiderschapsontwikkeling van de hoogste kwaliteit met bewezen resultaten. Wij zijn experts in het realiseren van gedragsverandering en bieden op een innovatieve manier ondersteuning bij de professionele ontwikkeling van zowel individuele medewerkers als complete teams op alle niveau's binnen uw organisatie. Dit doen wij met:

 • 60 certified (executive) coaches, L&D-trainers en gedragswetenschappers,
 • coaching, training en consultancy in 20 verschillende talen,
 • al onze mensen hebben relevante academische graden en zijn aangesloten bij (internationale) beroepsorganisaties zoals ICF, EMCC, NOLCO, CTI, St!R, NIP, etc.

Onze mensen

 

Overzicht

 

Neem contact op

Stelt u zich eens voor dat al uw medewerkers geëngageerd zijn bij het realiseren van uw strategie.

Blijf op de hoogte

 • De armoede van Beeldbellen en hoe het beter kan

  Online begeleiden en behandelen met behulp van diverse communicatiemiddelen 

  Je kunt er bijna niet omheen. De afgelopen weken bieden diverse online video-/beldiensten hun services tegen lage prijzen of zelfs gratis aan. De zorg- en begeleidingsbranche springt er massaal op in. Dat mensen nu naar online beeldbellen (videobellen) grijpen is logisch: het komt het dichtst in de buurt bij face-to-face contact. Beeldbellen lijkt vrijwel direct vertrouwd te zijn. Het gebrek aan non-verbale communicatie is echter lastig te compenseren. Beeldbellen is daarom een verarmde vorm van face-to-face contact. Je kunt hier tegenin brengen dat beperkt contact beter is dan helemaal geen verbinding. Maar een beter en intensiever contact is mogelijk: door beeldbellen te combineren met andere communicatiemiddelen.

  Lees meer...
 • Beeldbellen plus andere vormen van online coaching

  A-synchroniciteit, sociale anonimiteit en de kracht van schrijven 

  Je ziet het veel in deze tijd. Nu de face-to-face coaching afspraken niet doorgaan, biedt technologie soelaas om online te kunnen communiceren. Video- en beeldbellen maakt een enorme opmars. Maar het opzetten van een online video-/belverbinding maakt een traject nog niet meteen succesvol. Online coaching en begeleiding vraagt om een gedegen, weldoordachte aanpak. Iets waar wij als eCoachPro (eCP) al tien jaar in gespecialiseerd zijn. Onze eigen eCP-methode is speciaal ontwikkeld voor online begeleiden en behandelen. De online dialoog neemt daarbinnen een belangrijke plek in. Een blog over a-synchroniciteit, sociale anonimiteit en de kracht van schrijven. 

  Lees meer...
 • De bonsai van e-coaching

  E-coach zijn: de kracht van het geschreven woord 

  - Door Macarena Vergara en Antonie Bors - 

  Hoe is het om een e-coach te zijn? Wat is de unieke werkwijze en filosofie achter deze manier van coachen? In e-coaching bouwen we een relatie op middels de kracht van het geschreven woord. Een e-coach werkt aan het opbouwen van vertrouwen, het creëren van veiligheid en intimiteit bij elke geschreven boodschap. Macarena Vergara, e-coach bij eCoachPro, vertelt: “In elke geschreven boodschap ben ik in feite in het moment aan het ‘dansen’ met mijn coachee.”

  Lees meer...

Neem contact op

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier: contactformulier

 

Of neem contact op met commercieel directeur Marc Coenen voor de mogelijkheden binnen uw organisatie


Marc Coenen

Commercial Director
+31 6 15 45 73 05
coenen@ecoachpro.org

Marc Coenen eCoachPro

Onze vestigingen

eCoachPro Nederland

NEDERLAND
eCoachPro
Stationsstraat 24-01
5038 ED Tilburg

eCoachPro Belgie

BELGIE
eCoachPro
Vaartstraat 59 (bus 4)
1000 Brussel

eCoachPro Spanje

SPANJE
eCoachPro
Avda. Ricardo Soriano 72
Edif. Golden B.1a Planta
29601 Marbella, Málaga